Permanent polistirenski prajmer u spreju E-5200, braon 200 ml

EDDING
 1.050,00 RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
EDDING
Šifra proizvoda 12MS0997
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije bez grešaka.Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Opis

Prajmer za pripremu polistirenskih predmeta za premazivanje bojom na bazi rastvarača. Nova tehnologija ventila omogućava korišćenje izmenjivih glava za prskanje za različite širine prskanja i čini nepotrebnim pražnjenje limenke naopako. Standardna glava za prskanje ima širinu prskanja od ca. 5-6 cm; zamenljive glave za prskanje dostupne u finim širinama prskanja (ca. 1 cm), srednjim (ca. 4-5 cm), širokim (ca. 8-10 cm) i promenljivim (ca. 13-14 cm). Prajmer pruža visoku pokrivenost i brzo se suši. Prajmer ima svetlo braon boju. Dostupne su zamenljive glave za prskanje. 100% bez teških metala štetnih po zdravlje. Suvo na dodir nakon približno 30 minuta i potpuno je fiksiran za podlogu nakon približno 3 sata i tada je površina spremna za ponovnu obradu. Lako se nanosi. Manje magle od prskanja zahvaljujući dobro izbalansiranom sistemu pritiska. Praktični sprej od 200 ml. Proizvod visokog kvaliteta. Proizvedeno u Nemačkoj.

Informacije

Šifra
12MS0997
Kategorije
Proizvođač
Tip
SPREJ
Deklaracija
Naziv robe: Permanent polistirenski prajmer u spreju E-5200, braon 200 ml Proizvođač: Edding, Nemačka Zemlja porekla: Nemačka Uvoznik: OFFICECOM d.o.o. Ratarski put 8a Zemun God. uvoza: 2022 Vrsta robe: Permanent sprejevi