Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Uobičajeni rok isporuke je 2 do 3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba koju birate u korpi (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 069/787-338 ili na 063/387-338 ili putem email-a kontakt@internetknjizara.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 6000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 6000 dinara i 5kg, cena isporuke će iznositi 450 dinara.

Ukoliko je težina narudžbenice 5-10kg cena isporuke je 750 dinara, što će se naknadno uračunati u narudžbenicu

Ukoliko narudžbenica prelazi težinu od 10kg, bez obzira na iznos porudžbine, trošak dostave će se obračunati po važećem  cenovniku  City express kurirske službe.


NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.