Permanent marker Edding E-2000 C 1,5-3mm

EDDING
260,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
EDDING
Šifra proizvoda 08M2000EA
EAN 4004764950614
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije bez grešaka.Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Opis

Kada je u pitanju etiketiranje, označavanje i jasno, podebljano pisanje, Edding 2000 C trajni marker je pravi izbor. Može se koristiti za pravljenje trajnih oznaka na skoro svim vrstama površina - od fotografija, plastike i kože do drveta, kamena i metala. Neprocenjiv pomoćnik za svakodnevne zadatke, pripada svakoj kuhinji, radnoj sobi ili radionici - postavljajući ultimativni standard za trajne markere. Klasičan među trajnim markerima, ima robusno, srednje okruglo pero i idealan je za organizacione zadatke kao i za umetničku kreativnost. Bilo da se radi o obeležavanju tegli za konzerviranje ili vešalicama za bolje organizovan dom, farbanju platnenih cipela i saksija u jarkim bojama ili obeležavanju površina u kućnoj radionici, Edding 2000 C ostavlja dugotrajan utisak. Čvrsto spoljno telo je proizvedeno od visokokvalitetnog aluminijuma, što rezultira dugim životnim vekom, dopunjiv. Permanentni marker je ispunjen živopisnim mastilom slabog mirisa koje izgleda jednostavno neverovatno i prijanja na praktično svaku površinu. Poklopac se može ponovo postaviti na kraj cevi; visokokvalitetni brendirani proizvod; dokazan Made in Germani kvalitet utvrđen tokom nekoliko decenija.

Informacije

Šifra
08M2000EA
EAN
4004764950614
Kategorije
Proizvođač
Tip
PERMANENTNI
Boja
svetlo plava
Deklaracija
Naziv robe: Permanent marker Edding E-2000 C 1,5-3mm Proizvođač: Edding, Nemačka Zemlja porekla: Nemačka Uvoznik: OFFICECOM d.o.o. Ratarski put 8a Zemun God. uvoza: 2023 Vrsta robe: Permanent markeri