UNI set PC-3M Posca/0.9-1.3mm 1/8 KLASIK BOJE

UNI
2.590,00  RSD
2.158,33  RSD (bez PDV-a)
PDV je uključen u cenu.
UNI
Šifra proizvoda UNI67602
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije bez grešaka.Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Opis

Pigmentni markeri na bazi vode Uni Poska proizvode neprozirnu, živahnu boju i naći će se na pisanju na bukvalno svakoj površini: papiru, kartonu, papiru za praćenje, steni, glini, cementu, plastici, metalu, drvetu, tkanini, staklu, platnu i još mnogo toga. Ovi markeri su bez mirisa, bez alkohola i rastvarača, a pogodni su za korišćenje u zatvorenom ili na otvorenom. Kada se osuši, boja je vodootporna; moguće je crtati na vrhu prethodnih slojeva da biste napravili dizajn ili ispravili greške. u setu se nalazi 8 klasik boja: Black (24 Black), green (6 Green), blue (33 Blue), navy (9 Navy Blue), red (15 Red), pink (13 Pink), yellow (2 Yellow), white (1 White).

Informacije

Šifra
UNI67602
Kategorije
Proizvođač
UNI
Pakovanje
1/8
Tip
PAINT
Deklaracija

Naziv proizvoda: UNI pisaći pribor Proizvođač: UNI Mitsubishi, Higashi-ohi 2, Tokyo Zemlja porekla: Japan Uvoznik: Podaci o uvozniku će biti navedeni na deklaraciji koja se nalazi na proizvodu

Preporučeni proizvodi