UNI set PC-5M Posca/1.8-2.5mm 1/8 PASTELNE BOJE

UNI
2.490,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
UNI
Šifra proizvoda UNI67849
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije bez grešaka.Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Opis

Pigmentni markeri na bazi vode Uni Poska proizvode neprozirnu, živahnu boju i naći će se na pisanju na bukvalno svakoj površini: papiru, kartonu, papiru za praćenje, steni, glini, cementu, plastici, metalu, drvetu, tkanini, staklu, platnu i još mnogo toga. Ovi markeri su bez mirisa, bez alkohola i rastvarača, a pogodni su za korišćenje u zatvorenom ili na otvorenom. Kada se osuši, boja je vodootporna; moguće je crtati na vrhu prethodnih slojeva da biste napravili dizajn ili ispravili greške. set sadrži 8 pastelnih boja: Grey (37 Grey), light green (33 Light Green), sky blue (48 Sky Blue), purple (34 Lilac), light pink (51 Light Pink), light orange (30 Light Orange), straw yellow (473 Straw Yellow) beige (45 Beige).

Informacije

Šifra
UNI67849
Kategorije
Proizvođač
UNI
Pakovanje
1/8
Tip
PAINT
Deklaracija
Naziv proizvoda: UNI pisaći pribor Proizvođač: UNI Mitsubishi, Higashi-ohi 2, Tokyo Zemlja porekla: Japan Uvoznik: Podaci o uvozniku će biti navedeni na deklaraciji koja se nalazi na proizvodu